Professioneel en betrokken

Over Kijlstra

Professioneel en betrokken

Kijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer staat al sinds 1930 voor professionele zorg en passend vervoer. Onze betrokken medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Omdat extra onze standaard is, mag u van ons altijd het beste verwachten.

Hoogwaardige ambulancezorg

De beste zorg voor onze patiënten, op elke locatie, op elk moment van de dag. Dat is waar onze gespecialiseerde ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs en centralisten op de meldkamer dagelijks mee bezig zijn. Hoogwaardige ambulancezorg is bij ons de standaard. Daarom vinden we het belangrijk om nieuwe mogelijkheden in de ambulancezorg te onderzoeken en in te voeren. Mooie voorbeelden zijn de introductie van de eerste ALS Crafter Ambulance in Nederland en onze samenwerking in het kader van passend vervoer voor personen met verward gedrag.

Professioneel personenvervoer

Onze klanten van personenvervoer komen graag bij ons terug, of beter: wij komen naar ze toe. Omdat we altijd een stap extra zetten en luisteren naar de wensen van onze klant, zijn we zowel voor particulieren als voor bedrijven een betrouwbare partner.

Niet voor niets zijn we voor veel bedrijven, gemeenten en (zorg)instellingen dé samenwerkingspartner op het gebied van gespecialiseerd vervoer. Wij zijn oplossingsgericht en bieden voor elke vervoersvraag een passend antwoord.