Nieuwsbericht

Phising bericht van info@kijlstra.nl ontvangen?

Op 15 juni 2021 zijn van 14:30 uur tot 19:00 uur nepberichten via e-mail verstuurd waarin ten onrechte de naam van Kijlstra gebruikt is. De phishing e-mail, die zogenaamd verstuurd werd vanaf info@kijlstra.nl, doet voorkomen dat er een teruggave van de Belastingdienst mogelijk is. Na het klikken op een link in de mail wordt een malafide site geopend, die om uw bank- en accountgegevens vraagt.

Klik niet op de links in de mail
Wanneer u onderstaande e-mail hebt ontvangen, adviseren wij u dringend om niet op de links in de mail te klikken:

 

Heeft u toch op een link geklikt en tevens op de malafide website uw bank- en accountgegevens ingevoerd?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw bank om aan te geven dat er sprake is van digitale oplichting. Ook adviseren wij u om aangifte te doen bij de politie. Lees op de website van de Fraudehelpdesk welke stappen u nog meer kunt ondernemen.

Excuses en acties vanuit Kijlstra
Helaas hebben willekeurige personen phising berichten ontvangen op hun e-mailadres. Dit zijn geen mensen uit ons klantenbestand. Wij willen benadrukken dat er geen sprake is van een datalek bij Kijlstra. De oplichters hebben willekeurige e-mailadressen gebruikt. Kijlstra heeft de malafide website gerapporteerd bij de autoriteiten. Kijlstra wil graag oprecht excuses maken voor de eventuele overlast die het ontvangen van deze e-mail heeft veroorzaakt.

Meer informatie of heeft u vragen?
AvroTros besteedde al meerdere keren aandacht aan deze phishing actie. Het laatste bericht kun u teruglezen op de website van AvroTros: https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/weer-valse-mails-namens-de-mijnoverheid-berichtenbox-over-belastingteruggave-in-omloop/

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met onze afdeling ICT opnemen via telefoonnummer: 06-22 58 87 82.