Nieuwsbericht

Kijlstra medewerkers maken graag een Ommetje

Vitaliteit onder medewerkers is erg belangrijk. Daarom doen wij als Kijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer mee aan Ommetje. De app van de Hersenstichting. Hiermee steunen we ook nog eens het goede doel.

Onze medewerkers hebben sinds de eerste lentedag al meer dan 6520 Ommetjes gemaakt en meer en dan 3705 wandeluren. Daar zijn wij als bedrijf natuurlijk erg trots op. De onderlinge competitie tussen de afdelingen maakt de uitdaging nog leuker.

Vanaf 20 maart tot en met 21 april streden de teams om de meeste punten in de Kijlstra Ommetjes Challenge. Het team van de administratie startte sindsdien elke dag met een Ommetje voor 9 uur en deed vele extra Ommetjes. Ze zijn dan ook de terechte winnaar. Vandaag kregen ze hiervoor de wisselbeker uitgereikt door directeur Personenvervoer Rudy Verwoert.

“Wat jammer dat het afgelopen is, ik heb er van genoten! Het heeft me aangezet om te gaan wandelen en dat blijf ik lekker doen’, laat één van de medewerkers weten. Hiermee is zij niet de enige. Veel medewerkers zijn het erover eens: Wandelen wordt leuker dankzij de Ommetjes app.